persoonlijk traject

persoonlijke traject

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Loop je in het dagelijks leven vast? Heb je weinig zelfvertrouwen? Dit zijn enkele thema’s die aan bod kunnen komen in één of meerdere coachsessies met paarden.  Om een coachsessie te volgen bij Davesco heb je geen kennis van paarden nodig. Alle activiteiten vinden plaats naast het paard. De coach faciliteert het proces en zorgt ervoor dat de sessies veilig zijn. Lijkt het je leuk een paardencoachsessie te volgen maar twijfel je? Je kunt eenmalig een sessie doen, daarna kun je besluiten een traject te volgen.

Tijdens de kennismaking zoomen we even in op je coachvraag. Vervolgens parkeren we deze en gaan we terug naar je basis. Bewustwording van je eigen proces vormt de rode draad door elke sessie. Door het doen van activiteiten in de verschillende sessies ervaar je hoe het paard reageert op jouw en jouw emoties. Tijdens de sessies onderzoek je wat de oorzaken kunnen zijn die aan je eventuele coachvraag ten grondslag liggen. Misschien kan je coachvraag bijgesteld worden? Tussentijds krijg je handvaten om verder te kunnen in je eigen proces in het dagelijks leven.

Mocht de situatie zich voordoen dat je de indruk hebt vast te lopen door zakelijke aangelegenheden? Wij kunnen altijd met jouw wensen in overleg gaan met je werkgever, die wil tenslotte het optimale van zijn/ haar medewerker!

Een individueel traject van 5 sessies van een uur is €300,-

''Praten over je problemen lost alles op!''
Danielle Vesters
auteur