Coachen in groepsverband

Team coaching

Team coaching is altijd anders, de insteek begint altijd bij jullie vraagstelling: Wat is de vraag? Waar lopen jullie tegenaan en welke veranderingen willen jullie realiseren? Op basis van de vraag maken wij een coachtraject op maat. Zodat het daadwerkelijk oplost waar jullie tegenaan lopen en zodat jullie doelstellingen voor de team coaching gerealiseerd worden. De afstemming van dit traject doen we volledig in overleg in verschillende sessies. Tussentijds houden we de vinger aan de pols, hebben we contact met teamleden, zodat veranderingen in een vervolgsessie geïntegreerd worden. Naar wens krijgen teamleden opdrachten die in de tussenliggende periode uitgevoerd kunnen worden. Uiteraard werken we samen met de paarden als co-coaches, zij zijn de leiders in het gehele proces.

Teambuildingsactiviteiten

Onder teambuildingsactiviteiten verstaan we een eenmalige sessie van een groep met een paard of de paarden van bijvoorbeeld een dagdeel. Lekker in de buitenlucht met je stevige schoenen in het zand en je collega’s, vrienden of familie. Ga je op een leuke, leerzame en waardevolle manier elkaars talenten, patronen of rollen ontdekken. Vooraf bespreken we uitgebreid wat de vraag of thema van het team is. Na ontvangst op locatie van Davesco, vindt de kennismaking plaats onder het genot van een kop thee, koffie of iets fris, vervolgens starten we met de activiteit(en). Alle activiteiten vinden naast het paard plaats en kennis van paarden is niet relevant, wel vragen we wat ieders paard ”ervaring” is. Aan het einde van de activiteit(en)  evalueren we het proces, of de processen.

Duo coaching

Relaties zijn constant in ontwikkeling doordat personen en/of situaties veranderen. Sommige van deze relaties kies je zelf, soms ben je tot elkaar veroordeeld. Denk hierbij aan collega’s, (zaken)partners, familie, buren maar ook vrienden, kinderen of zelfs je partner!

Naar aanleiding van de (coach)vraag gaan we aan de slag. Met jullie als duo in de rijbak met een paard of de paarden, al dan niet met verschillende coachmaterialen. Vooraf bespreken we de coachvraag en past de coach een activiteit hierop aan. Ook zonder coachvraag is het een leuke en leerzame manier om elkaars talenten, patronen of rollen te ontdekken.

Waarom coachen in groepsverband

In groepsverband wordt gewerkt aan zowel individuele als teamdoelen. Groepscoaching is ook mogelijk voor sportteams of andere samenstellingen voor:

Wat kun je verwachten

Teamcoachsessies en teambuildingsactiviteiten worden vastgesteld op basis van de wensen van de klant, door middel van een offerte.