over davesco

Daniëlle Vesters

Ik ben Daniëlle Vesters- Manders getrouwd met Maarten en we hebben twee dochters. Al in mijn jeugd ben ik gefascineerd geraakt door paarden, ik was altijd omgeven door deze dieren. Zij gaven mij rust, het gevoel van vrijheid, ik had het geluk dat ik dat mocht ervaren. Toen ik later tegen de zakelijke kant van het leven aanliep, de balans tussen werk en privé dreigde te verliezen, vond ik de kracht bij de paarden. Ik heb op een gegeven moment de beslissing genomen, om mijn hobby en interesse te gebruiken om mensen verder te helpen, om zichzelf te leren kennen en van daaruit zich in hun kracht te laten komen. Ik heb de opleiding Equine Assisted Coach Level 1 en Level 2 gevolgd bij educatief centrum De Keulseweg in Pijnacker. Later mijn eigen praktijk gestart. Samen met mijn co-coaches, de paarden en de natuur, kan ik u de rust, de ruimte van uw innerlijke kracht laten ervaren in een heel mooi stukje natuur in zuidoost Brabant.

Davesco heet u van harte welkom. 

Kreac logo

Ivy sdb

Een hele vrolijke, maar vooral gevoelige KWPN merrie die iedereen interessant vindt. Zij is de rechterhand van de leider in onze kudde, Ivy reageert op alles wat er op dat moment is en past haar gedrag daarop aan. Zij is de spiegel die je voor krijgt. Ivy is ruim 5 jaar bij ons en is de jongste rijpaard in ons midden. Ivy is zeer zeker ook geschikt voor dressuur-, en springsport.

fellow

Is de man in de kudde, de leider. Charmant, maar doelgericht laat hij weten wie zijn gedrag mag aanpassen. Fellow is een ruin, die we inmiddels 4 jaar hebben, hij is talentvol in de dressuur- en springsport, met onze jongste dochter heeft hij menige prijzen gehaald.

carien

Met haar 23 jaar is zij de oudste pony die we hebben. Carien is uitermate geschikt voor kinderen. Carien is in de kudde een volger, door haar leeftijd en de wisseling in de kudde is ze in rang gedaald. Ze wordt bijna elke dag dressuurmatig gereden, maar houdt ook erg van springen en bosritjes.

DSC_0818

dit zijn mijn sociale media