Pony power voor kids!

De naam zegt het al. In je kracht staan! Krachtig zijn en krachtig overkomen. Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidscursus voor jongere kinderen vanaf de tweede helft van groep 3. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony’s, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.  

Het is prachtig om te zien hoe de ‘Pony Power Kids’ al op jonge leeftijd belangrijke stappen zetten en hoe ze hiermee een stevige basis vormen voor hun verdere ontwikkeling.

De training bestaat uit 5 lessen op zaterdagmiddag en start op 26 september 2020 van 15.00 tot 17.00 uur, met elk een eigen thema en een terugkom-bijeenkomst.

Bijeenkomsten

1. thema kennismaken

2. thema communiceren

3. thema grenzen

4. thema samenwerken

5. thema balans zoeken en vinden

6. terugkom-bijeenkomst

Iedere bijeenkomst duurt twee uur.

Kosten.

De kosten van de cursus bedragen €225,- (ex-btw) inclusief werkboek, diploma, drinken en wat lekkers. Per keer kunnen maximaal 6 kinderen deelnemen.

Inschrijven kan via het contactformulier.