Informatiemiddag Pony Power Voor Kids


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 8 februari 2023 tot en met 8 februari 2023. De eerstvolgende keer is op 8 februari 2023 14:00


De Pony Power voor Kids cursus is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Ieder kind is uniek en bezit een belangrijk talent. De Pony Power voor kids cursus laat kinderen letterlijk in hun kracht komen. De cursus wordt met behulp van paarden gegeven.

Hierdoor oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale vaardigheden.

De kinderen leren over lichaamstaal en gedrag van zichzelf en anderen. Ze doen oefeningen waardoor het zelfvertrouwen toeneemt en het aangeven van grenzen gemakkelijker wordt. Kinderen leren hierdoor beter om te gaan met gevoelens en emoties. De cursus heeft een heel praktisch karakter: doen, ervaren en beleven!

De informatiemiddag staat in het teken van de introductie van de Pony Power voor Kids cursus.

De Pony Power voor Kids cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur en een terug-kom-dag. De volgende Pony Power voor kids cursus start in oktober op de locatie Mariahout.

Tijdens de informatiemiddag kunt u live ervaren wat coachen met hulp van paarden inhoudt. Ook ontvangt u informatie over het doel en de inhoud van de lessen. Uw kind kan op deze middag kennis maken met de pony’s en in een oefening zelf ervaren hoe het werkt. Uiteraard zullen we ook de tijd nemen om de vragen van u en uw kind te beantwoorden. De informatiemiddag is gratis. Aanmelden is gewenst.