Coach en co-Coaches

 
De Coach en haar co-coaches

Co-coaches

  • Carien:
    Is een hele sensibele 21 jarige merrie. Carien is heel gevoelig en reageert op kleine details. In de kudde neemt zij de leiding, ze komt heel stoer over, maar heeft een gouden hartje.
  • Ivy SDB:
    Een jonge KWPN merrie van 8 jaar. Ivy is een hele lieve, zachtaardige E-pony. We denken dat ze veel coach-ervaring zal krijgen. Ze kan heel duidelijk feedback geven, ze is ontzettend slim en zeer behulpzaam.
  • Fellow:
    Hij is lief, maar echt een man in de kudde, de dames hebben even moeten wennen. Fellow is een 10 jarige E-pony, maar door zijn robuuste omvang en grote bewegingen lijkt hij een groot paard.

Coach:

Natuurlijk ook iets over mij:

Al in mijn jeugd ben ik gefascineerd geraakt door paarden. Zij gaven mij een bepaalde vrijheid, ik mocht zijn wie ik was.
Toen ook ik tegen de zakelijke kant van het leven aanliep en ik daar in mijn privéleven veel last van had, heb ik kennisgemaakt met “het coachen met paarden”. Wat een geluk. Ik ben een heel ander mens geworden en ook mijn gezin is er blij mee.

In september 2015 heb ik de stap genomen de opleiding tot Equine Assisted Coach Level 1 te volgen. Met behulp van tools heb ik geleerd om mensen te helpen samen met mijn collega’s; de paarden in samenwerking met de natuur. In juni 2021 heb ik Equine Assisted Coach level 2 afgerond. Tussen de bedrijven door nog een pony power voor kids certificaat behaald. En inmiddels de specialisatie paardencoach voor mensen met dementie gedaan.

Recent heb ik mijn praktijk opgezet in een mooi stukje Brabant tussen Helmond, Eindhoven en Veghel.

Groeten Daniëlle Vesters.