Coach en co-Coaches

De Coach en haar co-coaches

Co-coaches

  • Carien:
    Is een hele sensibele 19 jarige merrie. Carien is heel gevoelig en reageert op kleine details. In de kudde neemt zij de leiding, ze komt heel stoer over, maar heeft een gouden hartje.
  • Ivy SDB:
    Een jonge KWPN merrie van 7 jaar. Ivy is een hele lieve, zachtaardige E-pony. We denken dat ze veel coach-ervaring zal krijgen. Ze kan heel duidelijk feedback geven, ze is ontzettend slim en zeer behulpzaam.
  • Fellow:

Onze nieuwste aanwinst. Hij is lief, maar echt een man in de kudde, de dames hebben even moeten       wennen. Hij is een 8-jarige E-pony, maar door zijn robuuste omvang lijkt hij een paard.

Coach:

Natuurlijk ook iets over mij:

Al in mijn jeugd ben ik gefascineerd geraakt door paarden. Zij gaven mij een bepaalde vrijheid, ik mocht zijn wie ik was.
Toen ook ik tegen de zakelijke kant van het leven aanliep en ik daar in mijn privéleven veel last van had, heb ik kennisgemaakt met “het coachen met paarden”. Wat een geluk. Ik ben een heel ander mens geworden en ook mijn gezin is er blij mee.

Opleidingsfoto
Ik sta zelf achteraan in het midden

In september 2015 heb ik de stap genomen de opleiding tot Equine Assisted Coach Level 1 te volgen. Met behulp van tools heb ik geleerd om mensen te helpen samen met mijn collega’s; de paarden in samenwerking met de natuur.

Recent heb ik mijn praktijk opgezet in een mooi stukje Brabant tussen Helmond, Eindhoven en Veghel.

Groeten Daniëlle Vesters.