Pony power voor kids!

De naam zegt het al. In je kracht staan! Krachtig zijn en krachtig overkomen. Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidscursus voor jongere kinderen vanaf de tweede helft van groep 3. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony’s, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.  

Het is prachtig om te zien hoe de ‘Pony Power Kids’ al op jonge leeftijd belangrijke stappen zetten en hoe ze hiermee een stevige basis vormen voor hun verdere ontwikkeling.

De training bestaat uit 5 lessen op zaterdagmiddag en start op 26 september 2020 van 15.00 tot 17.00 uur, met elk een eigen thema en een terugkom-bijeenkomst.

Bijeenkomsten

1. thema kennismaken

2. thema communiceren

3. thema grenzen

4. thema samenwerken

5. thema balans zoeken en vinden

6. terugkom-bijeenkomst

Iedere bijeenkomst duurt twee uur.

Kosten.

De kosten van de cursus bedragen €225,- (ex-btw) inclusief werkboek, diploma, drinken en wat lekkers. Per keer kunnen maximaal 6 kinderen deelnemen.

Inschrijven kan via het contactformulier.

pony power voor kids

In het najaar van 2020 start ik met een cursus pony power voor kids. De training is speciaal voor de sociaal- emotionele ontwikkeling voor het jonge kind vanaf 6 jaar. Op een speelse, educatieve wijze. Is praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Nadere informatie volgt nog.

Nieuwe co-coach

Ja, hier is hij dan; Fellow onze nieuwe pony! Een hele nieuwsgierige 7-jarige ruin die graag meedoet in de coachsessies. Hij heeft een heel lief en zachtaardig karakter, maar doordat hij zo’n grote pony is neemt hij wel ruimte in. Ook in de kudde een nieuwe dimensie waar de dames even aan moesten wennen.

Introductie en workschops november en december staan online.

 

 

Wil je graag weten of coachen met paarden iets voor je is? Kom dan naar één van onze introductiemiddagen. Op onderstaande data zijn deze gepland:

  • vrijdagmiddag 2 november van 13.30 tot 15.30 uur (deelnemen? Evenementen)
  • vrijdagmiddag 7 december van 13.30 tot 15.30 uur (deelnemen? Evenementen)

Ook voor de workshop Leiderschap zijn data geprikt, maar wil je graag een andere datum? Er zijn altijd mogelijkheden neem dan even contact op via info@davesco.nl :

  • donderdagochtend 8 november van 9.30 tot 11.00 uur (Geef je snel op: Evenementen)
  • dinsdagochtend 20 november van 9.30 tot 11.00 uur (Geef je snel op: Evenementen)
  • dinsdagochtend 4 december van 9.30 tot 11.00 uur (Geef je snel op: Evenementen) Read More

Nieuw bord geplaatst.

Vanaf heden staat er een bord in onze tuin. Iedereen mag informeren wat we doen. Ben jij ook nieuwsgierig? Regelmatig organiseer ik introductiebijeenkomsten. Ook voor individuele sessies of teambuildingsactiviteiten kun je contact opnemen.

Saar overleden

Helaas hebben we op 15 december jl. de keuze moeten maken om Saar in te laten slapen. Heel verdrietig hebben wij samen met Ivy en Carien afscheid genomen. Zij waren altijd beste maatjes. Nu gaan we wel verder coachen met deze twee kanjers.

Introductie Davesco

Op 4 oktober heeft de eerste introductiebijeenkomst plaats gevonden. Enkele bekenden, familieleden en buren wilden graag deelnemen aan deze introductie én tevens een groepssessie ervaren.

 

Wil je ook een individuele of groepssessie ervaren? Neem dan contact op.

 

Juno is verkocht!

    Juno is inmiddels verkocht,  op zaterdag 15 juli hebben we hem naar een nieuwe eigenaar gebracht. Gelukkig blijft hij hier in Brabant. We zien hem graag terug op wedstrijden en als het even kan ook als co-coach (want hij is echt heel goed!)

 

Nieuwe Co-Coach

Vrijdag 26 mei 2017 verwelkomen we een nieuwe pony. Ivy SDB gaat deel uitmaken van het team. We gaan deze 4 jarige merrie ook als co-coach inzetten en verwachten dat zij heel lang in ons team mag deelnemen.

 

Welkom op onze site

Locatie Davesco

Welkom op onze site.