Davesco Coaching met Paarden

Wil je een (paarden) coachsessie ervaren?

Davesco is een praktijk voor Equine Assisted Coaching (EAC), dit is een vorm van begeleiding c.q. therapie, waarbij paarden ingezet worden om jou als individu of je team de gelegenheid te geven ervaringsgericht te leren en te profiteren van de feedback die een paard hierbij kan geven. De coach faciliteert dit proces tijdens een sessie door het opzetten van activiteiten met paard(en) die leiden tot zelfonderzoek van jezelf of je team. De activiteiten vinden altijd plaats naast het paard.

Equine Assisted coaching is een oplossingsgerichte methode. We richten ons in de sessie niet zozeer op de oorzaken die ten grondslag liggen aan de coachvraag, maar vooral op hoe dat het in het hier en nu  van invloed is en wat jij zelf daar in de toekomst mee wil.

Voor Wie.
  • Individueel:

Om een coachsessie te volgen bij Davesco heb je geen kennis van paarden nodig. Alle activiteiten vinden plaats naast het paard. Lijkt het je leuk een paardencoach sessie te volgen maar twijfel je of je geschikt bent? Hieronder staan een aantal thema‚Äôs die tijdens een sessie aan bod kunnen komen. Zelfvertrouwen, grenzen (her)kennen, hoog sensitiviteit, (werk) stress, angst (voor paarden), twijfel, richting kwijt zijn, ontspanning vinden of zingeving. Voor informatie en prijzen neem Contact op.

  • Zakelijk:

Wil je graag individueel of met je team hulp van paarden? Mocht de situatie zich voordoen dat je de indruk hebt vast te lopen door zakelijke aangelegenheden? Wij kunnen altijd met jouw wensen in overleg gaan met je werkgever, die wil tenslotte het optimale van zijn/ haar medewerkers! Voor informatie en prijzen neem Contact op.

  • Voor groepen & teams:

Paardencoaching is bijzonder geschikt voor groeps- en teambuildingsactiviteiten. Juist omdat communiceren, veiligheid, samenwerking en harmonie iets is wat van nature in de kudde van paarden nagestreefd wordt. Binnen deze sessies wordt zichtbaar hoe een groep/ team qua energie en samenwerking in elkaar zit, waar verbetering mogelijk is in bijvoorbeeld; communicatie. Samen bespreken we je wensen en kan er een mooi programma samengesteld worden. Voor informatie en prijzen neem Contact op.